Sisteme filtrare

SISTEME DE FILTRARE A APEI

In primul rand trebuie sa stii nevoia ta! Exista diferite nevoi pentru a beneficia de o apa curata si buna de baut.

Exista sisteme complexe de filtrare a apei pentru intreaga casa precum sistemele care se monteaza la vile/case care isi procura apa din puturi forate la diferite adancimi.

Exista sisteme de purificare a apei pentru apa transportata de catre reteaua locala de distributie de apa, aceasta fiind deja trecuta printr-un sistem de purificare singura problema fiind transportul prin conductele invechite ale sistemului de distributie acesta aducand diferite impuritati, bacterii, substante chimice la robinet.

DOZATOR DE APA CU SISTEM DE PURIFICARE

In principal compania noastra vinde sisteme de purificare si curatare pentru apa de la robinet. Aceste sisteme sunt incorporate in dozatoare de apa care au in interior sistemul de filtrare si doua bazine de depozitare a apei.

Acestea au un sistem de filtrare in patru stagii fiecare avand functii diferite fiind explicate in descrierea paginii purificator apa.

Aceste dozatoare de apa cu sistem de filtrare pe langa filtrarea apei pot incalzi apa pana la 90-95 grade sau o pot raci pana la 6-7 grade. Acesta poate fi un avantaj atat iarna, pentru a face bauturi calde cat si vara oferindu-ti o apa rece “ca gheata”

Aceste sisteme fiind mai scumpe aveti posibilitatea sa le achizitionati in rate prin intermediul site-ului nostru.