Purificator de apa

Purificator Apa si tipurile de filtre.

Pentru sanatatea noastra se recomanda sa consumam zilnic apa, dar apa de la robinet este departe de a mai fi potabila, iar apa imbuteliata poate deveni curand o cheltuiala in plus de care vom dori sa ne degrevam intr-un fel.

O solutie perfecta pentru a rezolva problema o constituie montarea unui purificator apa! Acesta are rolul de a filtra apa, indepartand impuritatile, nisipul, rugina si alte particule. Datorita filtrelor speciale cu care este dotat, un purificator de apa vine in plus cu facilitatea de a imbogati considerabil calitatea apei.

Astfel, un purificator apa, nu numai ca indeparteaza pana la 99 % din impuritati, dar si inlatura nitritii!

  • un purificator apa cu filtru alcalin modifica ph-ul acid sau bazic intr-unul alcalin.
  • un purificator apa cu filtru pentru mineralizare are darul de a imbogati apa  cu elemente minerale care, in natura, nu lipsesc, dar care nu mai sunt deloc in apa de la robinet, elemente de care organismul are nevoie pentru mentinerea echilibrului chimic.
  • purificatorul de apa cu filtru cu hidrogen are rolul de a alcaliniza apa si a adauga elemente antioxidante, extrem de benefice pentru cresterea imunitatii si mentinerea unei sanatati excelente.
  • purificatoarele de apa cu filtru magnetic au rolul de a energiza apa, conferindu-i totodata un plus de prospetime si puritate.

Purificator Apa cu Osmoza Inversa

Osmoza inversa este o metoda de filtrare a apei prin trecerea ei sub forma unui jet sub presiune printr-o membrana multistratificata si semipermeabila. Este un procedeu care poate curata pana la 99 % din impuritatile din apa! Un purificator apa cu osmoza inversa este un purificator, sau un filtru de apa, a carui functionalitate se bazeaza pe aceasta metoda. Usor de montat si de folosit, purificatorul de apa cu osmoza inversa se va dovedi curand a fi o alegere cat se poate de inspirata pentru sanatatea dumneavoastra, dar si pentru a reduce cheltuielile lunare cu apa potabila, pentru ca nu va mai fi nevoie sa cumparati apa imbuteliata!

Osmoza Inversa

purificator apa osmoza inversa

Pentru a va asigura necesarul de apa zilnic si a nu cheltui bani prea multi, solutia perfecta este montarea unui purificator apa cu pret rezonabil. Se pot gasi astfel de purificatoare incepand de la 1000 ron, iar ele se vor dovedi curand o investitie care se amortizeaza rapid, pentru ca nu veti mai fi nevoiti sa cumparati apa imbuteliata! Pentru un purificator de apa pretul este direct proportional cu facilitatile si cu tehnologia pe care se bazeaza filtrele cu care sunt dotate. Astfel, un purificator de apa dotat cu osmoza inversa, va fi un pic mai scump decat unul dotat cu un filtru pe baza de carbon activ.

Pentru un purificator apa cu osmoza inversa pretul este un pic mai mare, dar el este complet justificat de faptul ca acest purificator curata apa de impuritati in procent de pana la 99 %! Osmoza inversa este o metoda avansata de curatare a apei si se bazeaza pe trecerea apei, sub forma unui jet puternic, printr-o membrana multistratificata si semipermeabila. In cazul unui purificator apa cu osmoza inversa pretul se va amortiza rapid, insa, pentru ca nu vom mai fi nevoiti sa cumparam apa imbuteliata! Usor de montat si de folosit, el devine o investitie necesara si salutara pentru sanatatea dumneavoastra si nu ar trebui sa lipseasca din nici o casa!

Filtre Purificator Apa

Ni se recomanda sa consumam zilnic cel putin 2 l de lichide, dar apa de la robinet, de cele mai multe ori, este imposibil de baut, datorita impuritatilor, clorului si mirosului! O solutie temporara o reprezinta achizitionarea de apa imbuteliata, dar, curand, vom dori sa ne eliberam de aceasta cheltuiala lunara in plus si sa gasim o alternativa! Purificatorul de apa cu osmoza inversa este aceasta alternativa! Acesta curata apa de impuritati in procent de pana la 99 % si, in numai cateva luni, isi va amortiza costul! Un purificator apa cu osmoza inversa ar trebui sa existe in orice casa, datorita beneficiilor sale si a pretului foarte competitiv!

Apa este un lichid vital pentru viata, iar omul are nevoie de cel putin 2 litri de lichide pe zi! Pentru a nu fi nevoiti sa cumparam apa imbuteliata si a reduce cat mai mult cheltuielile in acest sens, ne putem orienta catre un purificator apa osmoza inversa la un pret accesibil! Aceste purificatoare folosesc o tehnica performanta si curata apa de impuritati in procent de pana la 99 %. De aceea pentru un purificator apa osmoza inversa pretul poate fi un pic mai mare, dar el se va amortiza in numai cateva luni, iar dumneavoastra veti avea constant apa curata si de calitate direct de la robinet, fara a mai fi nevoie sa dati bani pe apa la pet-uri!

Purificator Apa Bucuresti

Consumul zilnic recomandat pentru apa este de cel putin doi litri pe zi iar apa de la robinet nu mai este de multa vreme corespunzatoare, fiind plina de impuritati rugina si clor! Pentru cei care locuiesc in capitala, achizitionarea unui purificator apa Bucuresti a devenit o necesitate! Din fericire, se poate alege dintr-o multitudine de oferte si modele, concurenta fiind mare si firmele intrecandu-se in a oferi servicii cat mai calitative si mai competitive. Un purificator apa Bucuresti este o investitie care se va amortiza in numai cateva luni, ea aducand totodata multiple avantaje, atat pe partea de sanatate cat si din punct de vedere economic, pentru ca ne va scuti de necesitatea de a achizitiona apa imbuteliata!

Vrei sa inchiriezi un Purificator de Apa?