• -199,00 lei
  • Pachet
Dozator Apa Compreso + Raft Bidoane...

Dozator Apa Compreso + Raft Bidoane GRATUIT

Primesti :

1 dozator apa cu racire prin compresor

2 un raft pentru 3 bidoane GRATUIT

Acest pachet contine

1.500,00 lei 1.699,00 lei -199,00 lei
cu TVA

 

Acest dozator de apa dotat cu compresor DAEWOO are un design modern si o capacitate marita pentru bazinul de apa rece, acesta fiind din inox asigurand o calitate ridicata pentru apa.

Tot circuitul prin care trece freonul in acest dozator de apa cu compresor este facut din cupru, majoritatea produselor similare din piata au o parte din cupru (zona compresorului) iar restul de circuit pentru racire (spirele din jurul bazinului) sunt din aluminiu. Imbinarea dintre cupru si aluminiu cedeaza destul de repede cauzand pierderea freonului si implicit pierderea capacitatii de racire.

Dozatorul de apa cu compresor vine cu o garantie de 24 de luni pentru defectele din fabricatie si poate fi livrat in toata tara prin curier rapid.

Livrarea acestui dozator de apa cu compresor se face in maxim 24 ore in toata tara. Coletele sunt trimise cu optiunea “deschidere colet” iar clientul este obligat sa verifice ca produsul din interior nu prezinta lovituri. Odata acceptat coletul clientul isi asuma eventualele daune ale produsului.

Primesti GRATUIT un raft pentru bidoane 19 litri (Stoc limitat)

5 Produse
No reviews

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text