Curatare Dozator Apa

Curata Dozatorul de Apa sau Purificatorul de Apa

De ce trebuie facuta periodic curatarea si igienizarea dozatorului tau de apa?

Sanatatea ta trebuie sa fie pe primul loc. Pentru a mentine calitatea apei din dozatorul de apa cu bidon sau purificatorul de apa, acest proces ce include doua operatiuni diferite, trebuie facut periodic in functie de cantitatea de apa care trece prin aparatul de apa.


Prima etapa Curatarea

Interiorul dozatorului de apa este umplut cu o substanta speciala care actioneaza pentru a elimina toate depunerile din interiorul bazinelor de apa rece si mai ales din bazinul de apa calda care acumuleaza foarte mult calcar. Durata de actiune a acestei substante este de cel putin 6 ore! Aceasta perioada este necesara pentru a putea actiona in profunzime eliminand toate depunerile din aceste bazine.

Substanta folosita este folosita in industria alimentara, este certificata si nu prezinta pericol pentru organism dar si asa aparatele de apa trebuiesc clatite bine, lasate sa treaca o cantitate considerabila de apa pentru a elimina substanta si inclusiv sedimentele depuse in bazine care au fost desprinse de pe peretii bazinelor de substanta care a actionat asupra lor.

Pentru dozatoarele cu bidon de apa, dupa ce s-au eliminat depunerile se trece la faza a doua, igienizarea.

Pentru purificatoarele de apa trebuiesc schimbate cele patru filtre odata cu aceasta operatiune.

filtru sedimente

filtru precarbonfiltru-ultrafiltrarefiltru post carbon

Ce se poate ascunde in dozatorul tau?


Etapa a doua Igienizarea

Dupa ce aparatul tau de apa a fost curatat urmeaza procesul de igienizare.

Aceasta etapa este compusa din 2 operatiuni diferite:

  • umplerea bazinelor cu o substanta care are propietatea de a elimina toate urmele de materie anorganica, virusi, bacterii care pot ramane la procesul de limpezire cu apa, eliminarea acestei substante fara a mai fi nevoie de clatire. Aceasta substanta este folosita in industria alimentara, in fabricile de lapte pentru igienizarea bazinelor in care se proceseaza laptele, pentru igienizarea instalatiilor de vin din industria vinurilor.
  • ozonarea bazinelor, acesta implica conectarea aparatului cu ozon la dozatorul tau de apa si timp de 30 de minute acesta circula ozon prin tot sistemul care distribuie apa in paharul tau.

Ozonul este cel mai puternic oxidant si dezinfectant disponibil pentru tratamentul solutiilor apoase si amestecurilor de gaze; Desi ozonul este numai partial solubil in apa, el este suficient de solubil si stabil incat proprietatile lui oxidante si dezinfectante pot fi complet utilizate; Desi ozonul este agentul cel mai puternic oxidant comercial disponibil, el este sigur pentru utilizare. Acesta nu poate fi depozitat si in consecinta trebuie produs si folosit la momentul generarii lui cu aparatul special.

Dozator Apa Conectare Retea - Instalare in 24 ore


Client NouClientii care nu au comanda apa la noi.75 Lei

Pentru clientii care nu comanda apa de la firma noastra. Chiar daca nu esti clientul nostru iti oferim acest serviciu.

Client ExistentClientii care comanda apa de la noi.50 Lei

Pentru toti clienti care comanda apa de la noi ii incurajam sa isi faca curatarea dozatorului regulat, doar asa putem mentine calitatea apei.


    Progreameaza-ti Dozatorul