Apa Naturala Noy

apa plata noy

Apa Naturala Noy

IN SFÂRȘIT, O APĂ CARE NE REDĂ LINIȘTEA ȘI NE POTOLEȘTE SETEA.

CUM AR PUTEA FI ALTFEL, CÂND E VORBA DE APA CARE SE AFLĂ CHIAR ÎN INTERIORUL NOSTRU? AM CREAT NOY FIINDCĂ POVEȘTILE APELOR DIN JURUL NOSTRU NU MAI REUȘEAU SĂ NE ÎNLĂTURE GRIJILE. NE VORBEAU DESPRE MUNŢI, IZVOARE ŞI PURITATE CÂND NOI NE DOREAM MAI MULTĂ LINIŞTE, UN PIC DE DRAGOSTE, POATE PUŢIN MAI MULTĂ ÎNŢELEGERE. ÎN FOND, AM VREA SĂ ŞTIM MAI MULTE DESPRE LOCUL ÎN CARE AJUNGE O APĂ BUNĂ, NU DOAR DESPRE CEL DIN CARE IZVORĂŞTE. AM VREA SĂ ȘTIM CE SE ÎNTÂMPLĂ CU EA ATUNCI CÂND AJUNGE IN NOI.

Pentru că am ajuns în punctul în care filtrăm tot ce vine din natură prin tehnologie, sursa apei pe care o bem nu ar trebui să mai influențeze atât de mult alegerea noastră. Apa purificată pe care o obținem se încadrează, fireşte, în normele stabilite pentru apele îmbuteliate. Vrem, deci, să aflăm mai mult despre calitățile sale, despre cum să o folosim mai eficient și în ce fel ne influențează starea de bine.

Să împărţim o apă bună, care poate vorbi pe înţelesul tuturor, înseamnă câte puţin din toate. Şi curaj, şi onestitate, şi încredere în viitor. Iar toţi cei care o primesc trebuie să înţeleagă ceva pe cât de simplu, pe atât de miraculos. Apa este singura pe care o purtăm nu alături, ci în noi, zi de zi, fără excepţii. Izvorul suntem chiar noi.

Avem pe mâini o apă căreia îi pasă de cei pe care îi ţine în viaţă. NOY va ajunge, datorită nouă, în paharele tuturor. Mai cu seamă, însă, la cei care duc lipsă de apă potabilă, la cei pe care îi încălzeşte prea tare soarele verii, la cei la care alte ape nu se gândesc. Departe de a fi doar o altă apă pe raft, NOY îi va face pe cei care o cumpără să înţeleagă cât de preţios e nu conţinutul ei, ci trupul în care va ajunge.

SUNTEM AICI SĂ FACEM UN BINE! SUNTEM AICI SA DEVENIM DIN NOY!

APA DIN NOY ESTE O APĂ PURĂ, ECHILIBRATĂ, UȘOR ALCALINĂ, AVÂND CA SURSĂ UN ACVIFER DE 140 M ADÂNCIME DIN DÂRMĂNEȘTI, JUDEȚUL ARGEȘ. ESTE REZULTATUL UNUI BUSINESS DE FAMILIE CU O EXPERIENȚĂ DE 14 ANI ÎN PRODUCEREA APEI ÎMBUTELIATE ȘI REPREZINTĂ PRIMA INIȚIATIVĂ DE A COMERCIALIZA UN PRODUS PROPRIU.

Apa din NOY își propune să abordeze altfel piața, prin atragerea consumatorilor către soluționarea unor cauze sociale. Totodată, este unica marcă ce folosește eticheta pentru a comunica atât un mesaj verbal cât și definițiile pH-ului si reziduului sec, educând activ consumatorul, încă de la raft.

Marca va beneficia de o comunicare susținută prin cauzele sociale de care se va preocupa, datorită participării la evenimente din sfera sportivă  și prin educarea consumatorilor vizavi de proprietățile apelor îmbuteliate.

APĂ NECARBOGAZOASĂ (PLATĂ)

Apa din NOY are un conţinut foarte scăzut de minerale,compozitie apa având un Rs (reziduu sec) de sub 50 mg/l şi un pH de 7,81. Este, aşadar, o apă uşor alcalină cu o mineralizaţie foarte scazută.

Valorile sărurilor minerale adăugate în urma procesului de remineralizare o recomandă pentru un consum zilnic, împreună cu pH-ul ale cărui valori sunt conforme cu limitele recomandate, între 6 şi 8,5.

APĂ CARBOGAZOASĂ

compozitie apa mineralaVarianta carbogazoasă a apei din NOY este o apă acidulată lejeră, datorită concentraţiei de 1500 mg/l de CO2. Remineralizarea acesteia are loc dupa toate procesele de filtrare, lăsând-o cu mai puţin Ca, Na şi Mg decât varianta plată.

 

 

PROCES TEHNOLOGIC

ÎNCEPÂND CU ANUL 2010, LAVMI PERLA A INIȚIAT INVESTIȚIA PENTRU O INSTALAȚIE MEDIE DE ÎMBUTELIERE A APEI DIN SURSA F2, DĂRMĂNEȘTI. SUPRAFAȚA TOTALĂ DE 900 MP CUPRINDE TOATE UTILAJELE NECESARE UNEI FILTRĂRI IREPROȘABILE A APEI. CALITATEA ACESTEIA ESTE DEJA SUPERIOARĂ, DEOARECE PROVINE DINTR-UN FORAJ DE MARE ADÂNCIME.

Sursa de apă este constituită din acviferul de adâncime aflat în proximitatea halei de îmbuteliere, exploatat printr-un foraj artezian cu adâncimea de 140 m. Forajul are un diametru de 311 mm, cu un diametru al coloanei de 200 mm și un debit de 9,1 mc/oră.

Toate echipamentele folosite în procesul de extracție și îmbuteliere respectă normele în vigoare și se află în prima parte a vieții, atât din punctul de vedere al utilizării cât și din cel al noutății modelelor.

Produsul final este o apă de masă mineralizată, purificată microbiologic prin procedeul numit osmoză inversă. Etapele acesteia cuprind o filtrare primară, o primă filtrare intermediară, o dedurizare, o a doua filtrare intermediară și o filtrare finală. Elementele de filtrare din inox, cuarț, cărbune și polipropilenă asigură o filtrare completă și obținerea unei ape pure. La finalul acestor multiple filtrări, apa este stocată într-un bazin de apă pură, trece prin instalaţia de mineralizare, apoi este trimisă către linia de îmbuteliere.

Deoarece nu există surse multiple de apă și instalația este amenajată în imediata apropiere a sursei, riscul contaminării apei după extracție este mult scăzut, ca și nevoia de a depozita cantități mari de produse pentru a asigura un flux constant de aprovizionare.

Calitatea apei a fost dusă mai departe și în ergonomia ambalajului, reflectată în diametrele mai înguste ale ambalajelor de 0.5, respectiv 2 litri și deschiderile mai mari ale fiecărei sticle. Gândită pentru contexte diverse din viața de zi cu zi, forma celor două le crește manevrabilitatea și accesul la conținut.

sistem filtrare

 

Share this post